onsdag 24 augusti 2011

Stinkande båtar.


Gnägg! Idag var en sån där dag när man måste göra massa tråkiga ärenden. Inte ens sånt som är jätteskönt efter att man gjort det, utan såna som ger noll tillfredsställelse. När man skickar iväg blanketter som legat på hallbordet i 3 månader släpper ändå någon slags ångeststen från axlarna. Men att åka iväg och lämna en bokföringspärm ger nada nöjd känsla.

Kul att jag slängde mig med ett främmande ord om "hallbord" förresten. Haha! Bord i hallen, det är ju helknäppt, hur ska man ha plats med det?Allt utrymme i vår hall måste vara fritt för att dörrar ska kunna öppnas. Dessa dörrar får inte vara öppna samtidigt, då kan man stängas in/ut. Flera gånger har jag blivit instängd på toan för att Rugge glömt städskrubbsdörren öppen. Då får man sträcka ut en hand genom den lilla springan och veva och skrika "kokoooo!" tills man får hjälp.

I övrigt upptas hallen av stora, stinkande båtar. Eller förlåt! Raffes skor. Jag har rätt stora fötter för att vara tjej, storlek 39/40. Hörde förresten att den nya grejen tjejer ska ha ångest över är att de har för stora fötter. Man ska visst skrapa bort storleksmärkningen på undersidan och ljuga för sin partner och sina vänner.
- Aeeeh, jag har ju storlek 34 va.
- Okej, fast dina skor är ju större än mina och jag har storlek 38?
- Joo.. jag ville ha lite.. att växa i.

Fuck that. Dock tänker jag nu skamlöst mobba Rappe för hans gigantofötter. De tar ju upp hela hallen! Jag har som sagt rätt stora fötter för att vara tjej, men de ser ju ut som förkrympta bäbisfötter i jämförelse med hans monster. Ring foliehattarna, jag har hittat bigfoot! Och nu har han fått dille på att köpa springskor. Tydligen MÅSTE man bara ha olika skor för olika underlag och väder och dagsform och veckodag och för varje siffra i personnumret. Om en tv-meteorolog skaffar skägg måste han ha nya skor. Om balkongblommorna ser veka ut måste han ha nya skor. Om Maria Montazami säger någonting knasigt på ett sävligt sätt måste han ha nya skor. Ja, ni hajar. Vi har ungefär lika många par skor, men jag anser att jag borde ha tillstånd att ha fler än honom eftersom mina tar upp så mycket mindre plats. Se exempel på bilden.

Så, för att sammanfatta: Ruff borde förvara sina stinkande båtar på balkongen och dessutom köpa 10 par skor åt mig.


Puss!

1 kommentar:

Anna sa...

Oh my, sen när var 39 stort? Snap back to reality ;) Jag har storlek 42 och är uppenbarligen fucked for life.