onsdag 19 augusti 2009

När jag lekte inföding i Stockholm.

Oj oj oj, nu var det länge sen senaste uppdateringen. Fast det är liksom svårt att motivera sig ibland, känns som att ingen läser.. Originellt gnäll, I know. Så säger alla som har bloggar, alla utom de stora rävarna. Men jag låtsas att det här är min dagbok då. Där är ju ändå målet att ha noll läsare, så jag får väl känna mig nöjd, höhö.

Jag önskar att jag kunde säga att jag varit upptagen med att jobba nonstop. Men njae, så har det inte riktigt varit. Har visserligen jobbat en del, men inte hela tiden. Mest har jag gjort inköp. Fast jag borde fokusera på att fotografera. Men köpa är roligare!

Och webshoppen... där händer inget. Önskar jag kunde fixa själv. Istället för att bara skicka iväg mail och vänta på att personen där ska säga till en annan person, som ska fixa, sen säga till person 1, som ska säga till mig. Det tar så himla lång tid. Och snart kommer jag inte använda Traderan lika mycket heller, eftersom de återigen ska höja sina avgifter. Detta utan förbättringar.

Så vad fan HAR jag gjort? .... Jo! Förra veckan kom ett par vänner på besök. Vi är bekanta från ett hår-forum (extensions), fast ingen av oss håller på med sånt för tillfället. Vi har pratat där i några år, men aldrig träffats förr. Så det var lite läskigt, jag var sjukt nervös innan eftersom de skulle bo här och allt. Ifall vi inte trivts med varann hade det ju blivit lite jobbigt.

I alla fall, de här två tjejerna kom hit och var hur gulliga som helst. Min kille skickades till sina föräldrar och så var det tjejsnack för hela slanten i två dagar. Vi gick på Vampire Lounge på söder, hjälpte ett krogfyllo som ramlat, blev senare utskällda av samme fyllo, shoppade, kollade på film, snackade skit. Den ena tjejen, Anna, var fascinerad över allt som var annorlunda mot hennes hemstad (som har 900 invånare).
- Gula taxibilar! Röda bussar! Vad bråttom alla har!

Jag är ju själv lite av en bonde, nyinflyttad till Stockholm från Västerås. Men nu fick jag leka infödd. Fick lära dem om högerregeln (stå till höger i rulltrapporna), hur man använder en SL-remsa och hur man åker tunnelbana (förslagsvis sittande).

Tanken var också att de skulle hjälpa mig att modella lite kläder till företaget, men vi hade så mycket kul att vi glömde bort det.

Har köpt upp ett stort lager med gamla smycken. Främst från 80-tal, men även lite 90-tal. Och givetvis massa väskor. Slänger in lite frestningsbilder! Och glöm inte att kolla traderan, www.vintagesmulor.se.




Puss så länge!

2 kommentarer:

Vlad sa...

Jag läser minsann! Jag bevakar dig, assmidigt. Men jag håller med om att det känns som om ingen läser, kunde det inte finnas någon statistik åtminstone så man kunde se hur många som gick in varje dag och sådär liksom.

VFörresten vet du, den andra svarta väskan har jag en nästan exakt likadan, jag köpte den på myrorna för ett drygt år sedan och hade för avsikt att sätta en axelrem på den. Needless to say har det ännu inte hänt...

Vintagesmulor sa...

Jomen jag har nån sån fillifjonk som visar hur många som besöker, hur de kommit till bloggen etc. http://susnet.se/tjanster/

Ahh, men har den små d-ringar eller nåt, så du bara behöver knäppa på en rem? Eller måste du fixa det också? Ju fler moment desto mindre chans att det någonsin blir gjort..