lördag 8 augusti 2009

Sommaridyll? - nej, mest ankbajs.

Nyss gick jag och killen en promenad runt sjön som ligger precis här utanför. Åh, vad mysigt att bo vid vattnet! tänker kanske du nu. Och det är det ju, på ett sätt. På ett annat sätt är det lite synd. För jag tänker hela tiden: tänk om det här hade varit en riktig sjö, som man bara hade kunnat gå ut och slänga sig i under heta dagar och varma nätter. Tänk om. Det är som en bakelse gjord på skämd grädde. Vad som skulle kunna vara, men vad som inte är. Ser fint ut på pappret, men smakar inte så gott. Okej, totalt haltande liknelse, men whatever.

Sjön är fylld med slemmiga, avföringsstinkande alger. Och massa ankor och fåglar som springer runt och lämnar gröna bajskorvar efter sig överallt. Så går hundägare runt, hundarna äter upp fågelbajset och bajsar ut nytt bajs. Algerna och dubbelbajset tävlar om vad som stinker värst. Stressade joggare varvar en om och om igen tills man inte känner sig duktig som är ute och går bara för att, utan man känner sig dålig för att man inte råspringer femton varv.

Och hela tiden har man en härlig gloria runt sig av knott och mygg och allsköns härliga kryp, som fastnar fint i svetten. Nej, det är inte någon mysig strand eller klippa i en ölreklam, inte.

I veckan var jag på inköpsrunda, köpte in en hel hög med vintage-solglasögon! Mycket skoj, bl. a ett par Yves Saint Laurent. Några finns på Traderan, resten ligger och väntar i webshoppen. Som i sin tur väntar på lite TLC. Punkt punkt punkt. :/ Aja, KLICKA HÄR för att komma till Tradera!











Inga kommentarer: