torsdag 27 januari 2011

Saker som jag och T9 inte är överens om:

  • Jag: mjölkmustasch. T9: bojkotta.
  • Jag: klantskalle. T9: Katterjåkk.
  • Jag: klistermärken. T9: ljusterapi.
  • Jag: dubbelnougat. T9: dubbelmoral.
  • Jag: räkneverk. T9: Palmeutredningen.

Det känns som att jag och T9 behöver åka iväg på en sån här relationskurs och lära oss kommunicera.

7 kommentarer:

Kajsa sa...

"palmeutredningen" är ju superkonstigt! i min gamla mobil fanns ordet "negerhora" inlagt i T9, är inte det helt sjukt? det kan ju vara världens värsta ord... (jag skämt att bara skriva det här)

Vintagesmulor sa...

Det verkar ha funnits rätt många såna ord förut. Kanske har de rensat nu? Ja, det känns ju rätt sjukt att man ska kunna skriva mongoluder men inte sötnos. Inte konstigt att vi lever i en neggopeggo-värld!


"Märkligheter som mobilen tillåter är negerhora, nazistparkering och mongoluder."
http://www.expressen.se/nyheter/1.949138/konstiga-ord-tillats-i-mobilen

amanda löwenberg sa...

Haha vilka konstiga ord den gillar! Förstår att ni är osams! när jag hade T9 var vi också lite osams, jag skrev som, den skrev snö, jag skrev ok, den skrev öl, men tills sist vann jag!

Maria-Thérèse ~ www.afiori.com sa...

men herregud vad jag är trög.
Trodde T9 var nytt smeknamn på killen din och att det här var någon sorts dialog! Allvarligt talat vad konstigt det blev, alldeles för abstrakt för min smak, så jag tänkte kommentera bara för att säga VA? och fattar först nu när jag ser kommentarerna. Vafan är Katterjåkk.

Sabina sa...

Jag: tapet
t9: vårdtiden

que?

Sven sa...

Ok, man kanske inte ska erkänna sina misstag, men med åldern får man visst det utan att skämmas...
Jag trodde nämligen först att T9 var en vän du hade ett kryptiskt alias för :S (Jag är visst mindre teknisk än vad jag trodde). Vidare tänkte jag då att det var en associationslek. Du sa ett ord och din vän skulle säga vad hon/han först tänkte på. Tänkte först vilken psyko vän du har, men insåg som tur var rätt snabbt att det bara var jag ;-S

Vintagesmulor sa...

@Amanda: Det gäller att vara ihärdig alltså? Vi får väl se om jag orkar slåss.

@Maria-Thérèse & Sven: Haha, fick även ett sms från svärmor som trott samma sak som ni. Jag trodde alla visste vad T9 var. :( I fortsättningen ska jag vara tydligare, förstår att det blev obegripligt.

@Sabina: Hahaha! Bäst är när man råkar skicka såna där nonsenssms. "Vi har köpt en ny vårdtiden vi ska sätta upp. Men jag spillde på den, jag är en sån Katterjåkk!"