lördag 24 juli 2010

Aj aj-strumpor och sjögrässkrik.

Idag råkade jag ta aj aj-strumporna. De är tillverkade av någon som har en sån här amputationsfetisch och som önskar att kvinnor ska vara fotlösa, för DÄMN vad de sitter åt runt fotlederna. Nu är mina fötter blodlösa, blå klumpar som sticker när blodet sakta strilar tillbaka. Så nu vet ni det.

Anledningen till att jag inte skrivit på ett tag är samma som att ni inte läst på ett tag. Vi har ju annat för oss, eller hur?! Orka sitta vid nån jäkla dator och stirra sönder ögonen på någon meningslös "idag har jaaaag varit på biiiio"-text. På tal om det, idag har jag varit på bio! Orkar inte hajpa filmen mer än den redan hajpats (fast den var väldigt bra), så jag säger bara att det är den med Leo. Rull-gulle bjöd förstås, fin som han är.

Jag har även hunnit vara ett dygn hos släktingar i skärgården. Ett enormt hus där jag och Rullskridskon fick hela övervåningen. Och ett stenkast (inte någon kast-med-liten-boll-av-starkaste-killen-i-klassen-kast, utan ett fjuttigt barn-stenkast) från vattnet. Jag badade med en kusin och vi skrek båda lika högt när sjögräs slemmade sig mot våra fötter.



(obs! ej min släkt som crazy-inrett, de hyr bara huset)

I onsdags var jag hos Ica-Hannah och sög i mig all hennes alkohol och gosade bort all päls från hennes katt i 7 timmar. Ganska konstigt egentligen att bli kompis med sin Ica-kassörska. Man kan ju inte låta bli att ställa sig frågan: är det här bara extremt bra kundvård?


Och ännu fler fina vintage-nyheter i webshoppen, snälla gå in och kika! :) vintagesmulor.se



Glöm heller inte att kolla våra auktioner på Tradera! Många fina vintageklänningar i alla möjliga storlekar.


2 kommentarer:

Glamour-Och-Fläskpannkaka sa...

städrocken passar bra som klänning,den var söt!

Vintagesmulor sa...

Ja eller hur! :) Vore den i en mindre storlek skulle den passa fint på dig.